Helgens klåpare!

Hej ni! 

Vill välkomna Mange hem från Barca över helgen, blir nog en och annan öl med honom imorgon efter jobbet och överraskningen som mamma ska bjuda på. Veckan på posten har gått fort, läskigt fort. Mer än 2 veckor sen jag kom hem och man inser redan hur fort resan och tankesätten den gett avlägsnas. Fick förresten köra nytt distrikt idag, bjuder på några välkända ansikten så som Noogie och Rixon. Trevligt, hoppas de bjuder på fika någon dag.


Nu: Fiske! Ni som ej bryr er kan kryssa ner redan här... 
Satt i fikarummet idag och fick läsa en artikel om en pojke som fått 40 gäddor, största på 8.9, i helgen. Kul kanske ni tänker? Ja, självklart för grabben att han har sån fiskelycka! Till saken hör att ungen och hans fiskepolare dödat ALLA firrar. Grattis Rasmus! Du lyckades nog halvt rubba sjöns ekosystem. På alla de tusen ägg som fanns i dessa gäddors mage väntade nog en och annan 10+. Tur att det inte är i min hemmasjö, men upprörd blir man ändå. Eftersom så mycket handlar om C&R under gäddfiske idag tycker man lite synd om ungen som inte har fiskepolare som lär upp honom vad som ÄR rätt och vad som är fel. 

Rasmus och hans fiskargäng är utsedda till helgens klåpare!!!

Ta en titt på länken och en hel del intressanta kommentarer. För övrigt så kan det vara den artikel som fått flest kommentarer, den har rört om en del i dalarnas sportfiskegryta. 


NilsKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0