Sverige!!!

Igar kl 17.32 rullade jag av båten, först av alla fordon, in i Göteborgs hamn. Det var maffigt och kändes jääääkligt bra! Var som att jag helt plötsligt började förstå hur långt jag egentligen cyklat, hittills ca 3600 km.

Gårdagen var för övrigt tuff fram till båten. Jag hade hårt motvind och ösregn fram till båten som det blev stressigt till. Eftersom jag för en gång skull hade en tid att passa började jag tänka och oroa mig för att något idag skulle gå snett. Dumt att börja tänka på det kanske... Efter ett snabbt besök i en mataffär kom jag ut och upptäckte punktering på bakhjulet, vilket skämt!!! Resans andra punktering denna dag, fruktansvärt otimeat. Slängde fort av väskorna och fick av hjulet. Ca 20 min senare satt däcket på igen och jag stod där med svarta händer. Sprang in och tvättade händerna och tog upp jakten mot båten. Cyklade de ca 30 km i motvind jäkligt fort. Fanns faktiskt lite tid att ta det lungt när jag kom fram också. Sen rullade jag in i båten bland alla bilar och lastbilar. Sov nästan hela resan...

Cyklade hem till Malin och började fira med lite Mintu innan vi gick vidare till en bar där många av hennes klasskompisar var. De skulle bli tentafest för dom. Alla var på strålande humör och det kändes att jag hade något att fira också. Sen gick vi och dansade tills kl 3 då vi kom hem och i säng.

Idag har vi hängt med Mimmi vid havet. Hon hade köpt tårta för att fira som vi åt där i solen. Jag försökte fiska lite utan resultat. Men juste, sista kvällen med Line och Simon fick vi fyra torskar i hamnen i Århus. Det var dejligt, men vi lät de gå tillbaks. Fick dock en näbbgädda av några andra fiskare som vi åt till frukost.

Imorgon fortsätter jag färden mot Falköping, eller en bit på vägen i alla fall. Jessica anländer dit kl 16 på måndag, längtar efter henne så mycket nu!! På tisdag kommer pappa. Funderar på hur det ska gå hem till Falun. Vi måste ändå cykla ca 70 km/dag, Jessica ska börja jobba på måndagen den 11e. Hoppas de klarar det, jag får väl dra gruppen och ta packningen när det börjar bli tungt för de orutinerade cyklisterna... Skickade i alla fall med Mimmi en stor påse med massor av packning som hennes föräldrar tar med hem till Falun. Så nu är väskorna lite mindre vilket känns bra.

Kommer kanske inte kunna skriva något mer inlägg nu innan jag är hemma i Falun. Vi ska sova i tält alla nätter är det tänkt. Fast eftersom Jessica har smartphone kanske det där går att ordna. Hoppas på lite redigt vildmarksliv vid sjöar på kvällarna! Yxan är med så vi kan göra eld och förhoppningsvis kan jag dra någon abborre vi kan äta till kvällsmat.

De nästan två veckorna med Line, Anne-Sophie och Simon var hur bra som helst! Är väldigt glad att jag hade så mycket tid där med dom.

Nu ska jag väcka Malin som ligger trött i soffan och sover, det är dags för kvällsmat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0